SKRIVA SNYGGT & AKTIE SPARANDE

Updated: Jan 2

/ Swedish /


Som vanligt så vet jag aldrig hur jag ska börja med ett blogg inlägg.

Det är en blandning av ångest och frustration varje gång jag ska försöka få till ett schysst inlägg om jag ska vara ärlig. Jag TROR att jag skriver (alltid) i samma form som i hur jag skulle säga det irl, vilket kanske inte alltid makes any sense... Hur som helst, att skriva snyggt är en konst.

Älskar att läsa välformulerade bloggar som Sara Rönne på bloggar under träningsglädje och Jonna Swica ( & att läsa om träning, hälsa, välmående & lite mode på det såklart)..

Vilket jag inte verkar få till så bra själv, eller?


Till nästa grej, fyller snart 27år och bättre sent än aldrig så sitter jag nu och försöker lära mig mer om aktier och fondsparande. Jag har sparat i olika långsiktiga fonder och pensionssparat sedan länge men om jag ska vara ärlig vet jag väldigt lite om det olika fonderna.

Jag har länge tänkt l att sätta mig in i det bättre med hur man sparar i aktier och fonder men tyckt det känts lite krångligt. Kanske är det någon mer där ute som känner igen sig? Jag har följt några instagram konton som Avanza och aktiespararna_ som via deras hemsidor förklarar vad aktier är och hur det fungerar på ett väldigt pedagogiskt sätt för mig som gröning.


På tal om träning, nu ska jag pysa iväg till gymmet!


Här är några bilder jag tog med Samu i dagarna innan jag åkte hem till Sverige för att fira jul med min familj.
Kram C