LAST WEEK BEST AND WORST

Veckans bästa :

Efter att ha bokat om våra biljetter till Brasilien från den 29/10 till 2/11 för min del och 12/11 för Stefans så lyckades vi ändå få en riktigt fin vecka i Österrike och fira Stefans födelsedag på ett helt magiskt natur hotell strax utanför Triol.

Och såklart mitt boende för det kommande två veckorna här i Brasilien på ett helt magiskt ställe här som heter Rancho Do Peixe i Préa. Det är verkligen inte ofta man får bo såhär lyxigt när man är ute och tävlar så ska verkligen N J U T A också lite innan tävligen drar igång nästa vecka.

Sist men inte minst så hade jag också ett riktigt bra samtal i början på veckan med min terapeut som jag börjat "gå" eller mest Skypea med efter sommaren. Det känns verkligen så bra i hela kroppen flera dagar efteråt och jag är SÅ stolt över mig själv för mina små framsteg hittills.


Veckans sämsta :

Att mitt vänstra knä börjat krångla igen efter min första session här i Brasilien. jag förmodar att det är samma/liknande menisk skada som i höger knä. Förhoppningsvis är det inte allt för allvarligt och jag kan kite utan problem.

Best of the week:

After changing our tickets to Brazil from 29/10 to 2/11 for myself and 12/11 for Stefan, we still managed to have a really nice week in Austria and celebrate Stefan's birthday at a completely magical nature hotel just outside Triol.

And not least my accommodation for the next two weeks here in Brazil is totally magical, the place call Rancho Do Peixe and is located in Préa. It really is not often that you get to live like this luxury when i'm traveling, so now i will E N J O Y it to the fulllest before the competition starts next week.

Last but not least, I also had a really good conversation at the beginning of the week with my therapist who I started "going to" or most Skype with after the summer. It really feels so good in my body several days afterwards and I am SO proud of myself for my small progress so far.


The worst of the week:

That my left knee started to trouble again after my first session here in Brazil. I suspect it is the same / similar meniscus injury as in the right knee. Hopefully it is not too serious and I can kite without problems.from Stefans birthday last week.